Wat maakt Uitvaartzorg Arthur Nijsten zo bijzonder?

  • Arthur Nijsten begeleidt voor u de gehele uitvaart of indien gewenst enkele onderdelen van de uitvaart.
  • Ik ben niet alleen opgeleid als uitvaartbegeleider maar ook als ritueelbegeleider en rouwbegeleider. Ik ben ruim 12 jaar werkzaam binnen mijn eigen uitvaartpraktijk en ik combineer professionaliteit met passie: bekijk enkele ervaringsverhalen.
  • Ik neem slechts 1 uitvaart tegelijk aan, waardoor u weet dat ik de gehele begeleiding zelf kan uitvoeren. In de dagen tussen overlijden en de uitvaart heb ik dan ook alle tijd en aandacht voor de nabestaanden hetgeen nodig is om te komen tot een persoonlijk afscheid.
  • Ik wil graag horen wat voor u en andere nabestaanden belangrijk is. Dit is essentieel om te komen tot een persoonlijk afscheid: Een ‘afscheid als spiegel van het leven’ van uw geliefde welke het fundament vormt van uw rouwverwerking.
  • Daar waar het wenselijk en ook mogelijk is kunt u zelf actief zijn bij de uitvoering van het afscheid en de uitvaart. Het is immers uw afscheid van de overledene. Ik zal u regelmatig vragen wat u zelf wilt en kunt doen.
  • Uitvaartzorg Arthur Nijsten is deelnemer van het KAIROS Uitvaartcollectief
    Meer informatie over het collectief vind u op de website kairosuitvaartcollectief.nl
  • Ik heb mij tevens gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in de terminale levensfase. Door mijn opleiding als rouwbegeleider aangevuld met een uitgebreide werkervaring in de begeleiding van mensen die zorg behoeven kan ik u middels begeleidingsgesprekken in deze fase positief ondersteunen. Deze gesprekken worden apart in rekening gebracht.
  • Wat een uitvaart kost vind u hier: kosten uitvaart.

In 2010 heeft Arthur Nijsten medewerking verleend aan een drieluik over ‘De laatste levensfase, het afscheid en rouw’. Dit drieluik is gemaakt door TV Valkenburg en in 2 uitzendingen uitgezonden in oktober 2010 door TV Valkenburg. Door te klikken op onderstaande links kunt u deze uitzendingen bekijken in SD kwaliteit.

https://youtu.be/tYApB_FsFqs

https://youtu.be/rVrNZuazhds

Voor vrijblijvende informatie kunt u mailen naar info@uitvaartzorgarthurnijsten.nl of bellen naar 06 533 658 65