Transparante uitvaart kosten

Ook als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, bent u vrij om de uitvaartondernemer te kiezen die u wilt en kan UITVAARTZORG Arthur Nijsten dus uw uitvaart verzorgen. Neem voor informatie over de financiële consequenties contact met mij op.

Totaal kosten uitvaart

  • De begeleidingskosten van de gehele uitvaart zijn 1500 euro excl. km kosten, voor het gebruik van een koeling bij een thuisopbaring wordt 250 euro gerekend. Onder de begeleiding vallen het voorgesprek waarbij alle wensen op een rij gezet worden, wassen, aankleden en opbaring , bespreken en vormgeving rouwbrief, annonce en gedachtenisprentje, uitzoeken van kist of wade, regelen rouwvervoer, aangifte van overlijden, bespreken en regelen van de dag van de uitvaart, regelen van de koffietafel en ander zaken die nodig zijn om te komen tot een persoonlijke uitvaart. Excl., assistentie bij de laatste verzorging en dag van de uitvaart.
  • Voor de werkzaamheden die nodig zijn om de afscheidsviering inhoud en vorm te geven, eventueel namens u te spreken en ceremoniemeester te zijn reken ik 250 euro.
  • De producten zoals: kist, rouwdrukwerk, rouwvervoer e.d. worden op basis van inkoopprijs bij u in rekening gebracht.

Voor vrijblijvende informatie kunt u mailen naar info@uitvaartzorgarthurnijsten.nl of bellen naar 06 533 658 65

Elke uitvaartverzekeraar geeft u de vrijheid voor UITVAARTZORG Arthur Nijsten te kiezen.